iPhone 11 порівняли з iPhone 4, на який буде схожий iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережевий інформатор Бен Гескин (Ben Geskin), який часто публікує достовірну інформацію про новинки мобільної техніки, вирішив потішити своїх читачів порівнянням iPhone 4 і iPhone 11.

Між випуском цих смартфонів минуло дев’ять років і можна помітить, наскільки змінився не тільки дизайн Apple, але і весь ринок смартфонів.

Випущений влітку 2010 року iPhone 4 оснащений екраном діагоналлю 3,5 дюйма і виглядає зовсім маленьким на тлі 6,1-дюймового iPhone 11. Тоді це не вважалося чимось надзвичайним, смартфони тільки почали замахуватися на 4-дюймові дисплеї. Наприклад, представлений в тому ж 2010 році перший Galaxy S отримав екран діагоналлю 4 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також можна помітити монструозний фірмовий 30-контактний роз’єм для підключення до док-станції, від якого Apple відмовилася на користь Lighting в 2012 році з випуском iPhone 5.

Багато хто вважає iPhone 4 одним з найкрасивіших смартфонів Apple. Згідно з останніми витоками, на нього буде схожий iPhone 12. Хоча, звичайно, новинка 2020 року буде набагато більше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.