Експерти назвали найбільш поширений і небезпечний пароль

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі застосовують різні паролі, серед них є комбінації, що викликають занепокоєння. Фахівці компанії Avira, що спеціалізується на кібербезпеці, назвали саме небажане поєднання цифр і букв.

Експерти відзначають, що мова не йде про паролі, що складаються з набору цифр типу «123456» або букв («qwerty» або «admin»). Є велика кількість людей, що користуються простими комбінаціями. У цьому випадку ризик злому залишається дуже високим. Вкрай небезпечним способом вважають відсутність цифр і букв. Його користувачі не заповнюють необхідні поля для логіна і пароля, вони просто ставлять прогалини. Системи авторизації не завжди допускають створення облікового запису на основі таких параметрів. Поряд з цим, багато хто з них ще не вимагають при вході на інтернет-ресурси числові або інші комбінації. Для забезпечення повної безпеки свого облікового запису і збереження особистої інформації необхідно використовувати складні варіанти.

При цьому не можна допускати, щоб один і той же набір даних застосовувався для e-mail і для роботи в соцмережах. Порядку 10% користувачів придумують правильні поєднання для облікових записів, тоді як понад 55% використовують однакові паролі для різних акаунтів, що є небезпечним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОactualnews.org

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.