Прес-фото Samsung Galaxy Active: найбільш захищений кореєць

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung незабаром випустить в США захищений смартфон Galaxy Active. Це операторська версія (для AT & T) другого покоління Galaxy Haechi, тихо представленого корейським гігантом на виставці MWC Barcelona 2019. Смартфон оснащений 5,2 “Quad HD-екраном, 12-Мп основною камерою зі змінною діафрагмою і дуже потужним спалахом, 8-Мп фронталки , чіпсетом Exynos 9610 (у версії для AT & T може бути інший чіпсет), 4 ГБ оперативної пам’яті, 64 ГБ вбудованої пам’яті і акумулятором на 4500 мАг.

Спочатку смартфон не передбачався для широкого продажу і, можливо, не буде широко доступний і у AT & T. Оператор володіє пріоритетною мережею FirstNet, призначеної для екстрених служб – швидше увсего, саме її користувачі є цільовою аудиторією Galaxy Active. Судячи з прес-фто, продажі новинки почнуться вже 9 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОandroidheadlines.com/

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.