Новий Xiaomi Redmi 7A став найкращим в світі бюджетним смартфоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора стало відомо про те, що вже завтра на території Індії в продаж надійде новий Xiaomi Redmi 7A, який як і раніше буде залишатися бюджетним телефоном компанії, але він отримає одну дуже важливу відмінність від оригінальної моделі. Офіційний представник Xiaomi по індійському ринку заявив про те, що новинка зможе похвалитися потужним восьмиядерним процесором Snapdragon 710, який забезпечить вкрай високий рівень продуктивності. При цьому було відзначено, що мобільний пристрій стане єдиним у своєму цінової категорії з такою особливістю.

Судячи з усього, новинка в особі моделі Redmi 7A для Індії отримає чіпсет Snapdragon 625, який був анонсований зовсім недавно, а в ряді регіонів світу він називається саме Snapdragon 710. Його продуктивність знаходиться на дуже високому рівні, яка дозволяє без будь-яких складнощів грати в ігри з 3D-графікою, а також впевнено виконувати інші завдання. Є підстави також вважати, що цей бюджетний смартфон Xiaomi з цінником на рівні $ 100 отримає інтерфейс USB Type-C, проте станеться це чи ні ще поки що ніхто точно не знає.

Залишається вірити, що новий Xiaomi Redmi 7A дійсно виявиться таким, яким його всі чекають. Новинка отримає потужний процесор, подвійну камеру, корпус з міцного пластику, акумулятор підвищеної обсягу, а також ряд інших особливостей, але у неї не буде сканера відбитків пальців, як і в будь-який інший моделі з лінійки Redmi A. На практиці це означає, що користувачам доведеться використовувати для розблокування завжди код-пароль, а це далеко не найбільш зручний спосіб зняття блокування з мобільного пристрою, особливо в 2019 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.