За 8 з половиною хвилин були продані «сотні тисяч» смартфонів Redmi Note 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продажі другої партії Redmi Note 7 заплановані на 18 січня
Сьогодні в Китаї стартували продажі смартфона Redmi Note 7 – першої моделі незалежного бренду Redmi. Модель привертає увагу як ніякий інший Redmi, тому що крім відмінного співвідношення ціни і характеристик тут ще і вологозахист, і підвищена міцність, і розширена до 18 місяців гарантія. Розуміючи, що Redmi Note 7 гарантований високий попит, в Xiaomi навіть підготували дуже великий складський запас-1 мільйон смартфонів. І ось сьогодні в Китаї стартували продажі першої партії.

Вони закінчилися через 8 хвилин і 36 секунд. Конкретний обсяг цієї партії не повідомляється, але джерело говорить про «сотні тисяч». Враховуючи обсяги складських запасів, в це не складно повірити. Наступна партія Redmi Note 7 надійде до продажу 18 січня, і напевно вона буде розпродана так само швидко.

Між тим, напередодні Xiaomi перестала приймати попередні замовлення на смартфон – всього лише через 20 хвилин після початку. Глава бренду Лю Вейбинг (Lu Weibing) пояснив це просто: вони перевершили очікування. Тому топ-менеджер запропонував всім зацікавленим в покупці взяти участь в сьогоднішньому першому раунді реальних продажів. Також він пообіцяв збільшити обсяги виробництва моделі та забезпечити безперебійні поставки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.