Реклама Nokia 9 PureView шокує

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Настав 2019 рік, тому вже дуже скоро на рику з’явиться потужний смартфон Nokia 9 PureView. Його незвичайність полягає в тому, що на фронтальній стороні розташовані відразу п’ять камер, призначених для створення фотографій і зйомки відеороликів. Анонс телефону видався досить цікавим: в мережу завантажили рекламу Nokia 9 PureView, яка шокує. Ні, в самому ролику немає якихось неймовірних спецефектів, в шок призводить начинка і дизайн нового телефону.

Єдине, що засмучує в смартфоні від Nokia – це відсутність рамок. У зв’язку з цим як верхня, так і нижня частина видалися досить товстими. Однак, туди змогли вмістити динамік, фронтальну камеру, всі потрібні датчики, а також фірмовий логотип компанії. Якщо говорити про дисплей, то його діагональ склала 5,99 дюймів, а роздільна здатність – 2К. Всі п’ять камер розташовані у вигляді кола, що робить дизайн досить незвичайним. За допомогою вставлених модулів користувачі можуть робити до п’яти знімків одночасно. При цьому рівень деталізації призведе в захват навіть скептиків, тому як знімки виходять дійсно якісними.

Технічне оснащення смартфона також вражає. Тут присутній потужний процесор Snapdragon 845, а також шість гігабайт оперативної і 128 гігабайт постійної пам’яті. Відзначається, що телефон буде проводиться в рамках програми Android One. При покупці користувачі відразу отримають дев’яту версію операційної системи Android, яка є новітньою на даний момент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtopmob.org

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.