Представлено дуже незвичайний асистент-гаджет для смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Примітно, що Lamptok спочатку призначений для людей з порушеннями слуху: гаджет легко кріпиться до будь-якої поверхні і може використовуватися для відстеження сповіщень та контролю мультимедіа. Тепер користувачі не пропустять нічого важливого, адже гаджет дуже легко привертає увагу і виводить корисну інформацію на невеликий вбудований дисплей.

Реклама

Незважаючи на спочатку вузькоспеціальне призначення, Lamptok може стати у нагоді і звичайним користувачам. Так, наприклад, гаджет можна закріпити у ванній, не боячись «втопити» смартфон, або в спальні, використовуючи пристрій як елегантну заміну будильнику.

Концепт Yanko Design може заряджатися як за допомогою USB-C, так і бездротовим способом. Крім того, заявлена ​​підтримка MagSafe – така дрібниця дуже порадує власників MacBook, оскільки Lamptok не конкуруватиме зі смартфоном за зарядку.

Очікується, що виробництво новинки розпочнеться у разі, якщо вона заінересує споживачів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоyankodesign.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: