Вартість смартфону Meitu V7, оснащеного потрійною фронтальною камерою, доходить до $ 1580

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні відбулася офіційна прем’єра смартфону Meitu V7. Новинка вражає не тільки неабияким зовнішнім виконанням і потрійною фронтальною камерою, але і ціною: якщо базова версія коштує «всього» $695 (19 193 грн.), то за топовий варіант під назвою Tonino Lamborghini Limited Edition виробник просить ані багато ані мало – $1580 (43 633 грн.)! Для порівняння, приблизно стільки ж має коштувати перший складаний смартфон Samsung c гнучким екраном – Galaxy F…

Meitu V7 Tonino Lamborghini Limited Edition “символізує чистий і неперевершений дух якості сімейства Lamborghini”. А ще в обробці використовується теляча шкіра з високоякісним тисненням і виготовлені вручну деталі з 18-каратного золота. Мабуть, це все, що треба знати майбутньому власнику смартфона. Оригінальний Meitu V7 виглядає простіше, хоч і ненабагато.

Апарат побудований на SoC Snapdragon 845 і має 8 ГБ оперативної пам’яті. Об’єм вбудованої флеш-пам’яті – 128 ГБ у «звичайного» Meitu і 256 або 512 ГБ – у спецверсії. До слова, інтерфейс останньої теж відрізняється від інтерфейсу звичайного V7-в ньому інші значки, заставки і шпалери з відповідними логотипами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фронтальна камера смартфона представлена датчиками зображення роздільною здатністю 8, 12 і 20 Мп. Як пише джерело, вона може робити знімки і розблокувати смартфон в умовах слабкої освітленості і навіть при повній відсутності світла – для цього застосовуються спеціальні алгоритми. А в основній здвоєній камері з датчиками роздільною здатністю 12 і 8 Мп є система оптичної стабілізації, доповнена і електронною стабілізацією.

З інших особливостей смартфона можна відзначити екран OLED діагоналлю 6,21 дюйма роздільною здатністю 2248 х 1080 пікселів, акумуляторну батарею ємністю 3400 мА·год і ОС Android 9.0.

Meitu V7 в Китаї можна буде замовити з 24 грудня, а реальні продажі стартують 8 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.