Дешева рисоварка Xiaomi встановила рекорд

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Першу рисоварку компанія Xiaomi представила в 2016 році, після чого було випущено вже кілька моделей. Нещодавно компанія представила на своєму майданчику колективного фінансування дешеву версію рисоварки за ціною близько 24 доларів (665 грн.).

Компанія Xiaomi заявила, що цей продукт встановив рекорд, зібрав понад 1 млн юанів (близько 150 тис. доларів США) всього за 100 хвилин.

Xiaomi заявила, що дешева рисоварка призначена для холостяків, молодих сімей і студентів. За один раз вона може приготувати шість порцій рису або іншої каші.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міні-рисоварку легко зберігати і перевозити завдяки компактним розмірам. Вона має потужність 400 Вт, пропонуючи різні режими приготування, можливість приготування супів крім каші. Рисоварка постійно контролює температуру приготування і автоматично регулює її.

Рисоварка Xiaomi Mijia Smart Mini оснащена чашею з антипригарним порошковим покриттям Daikin PFA. Управління здійснюється за допомогою смартфона, який дозволяє задати різні програми. У додатку також представлено безліч рецептів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.