Купити Xiaomi Mi Band 4 в Україні захочуть всі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як вдалося з’ясувати, купити Xiaomi Mi Band 4 в Україні захочуть абсолютно всі, тому як він отримає саме такі можливості, про які тільки може мріяти кожен. Відомо, що новинка зможе похвалитися модулем GPS для відстеження свого місця розташування в просторі. Це означає, що брати з собою на пробіжку або спортивну прогулянку смартфон більш не доведеться. Браслет сам запам’ятає, де він перебував, а після підключення до смартфону, слідом за завершенням фізичної активності, на екрані мобільного пристрою під назвою Android і iOS можна буде подивитися все тренування, в тому числі швидкість пересування на конкретних учасників і багато інших даних.

Втім, звичайно, дана можливість потрібна далеко не всім, а ось повноцінний модуль NFC – це саме те, заради чого купити Xiaomi Mi Band 4 в Україні захочуть всі користувачі, які проживають за межами Китаю. Він зможе повноцінно працювати з платіжною системою Google Pay. Буде потрібно тільки один раз налаштувати все, прив’язавши банківську карту, після чого потім можна буде використовувати для оплати товарів і різних послуг будь-якої вартості. Втім, звичайно, під час здійснення оплати смартфон на базі Android повинен бути підключений до наручних гаджету по Bluetooth.

Завдяки підтримці Google Pay у жителів України і ще близько сотні країн світу, де працює дана платіжна система, з’явиться реальна можливість оплачувати покупки в магазинах і торгових точках не банківською картою, а більш зручним і надійним засобом. Особливо сильно нововведення має припасти до смаку тим, хто не має NFC в смартфоні, тому як в такому випадку вдасться його коментувати. Зустріти безконтактний чіп в даний час неможливо в більшості телефонів середнього і початкового рівнів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купити Xiaomi Mi Band 4 в Україні можна буде, швидше за все, в липні-серпні наступного року, тобто приблизно через два місяці після появи на полицях магазинів в Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.