Смартфони Samsung отримали Android Pie з неймовірним режимом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з власників смартфона Samsung Galaxy S9 записав відео, в рамках якого він показав встановлену на свій телефон операційну систему Android Pie, доповнену фірмовою графічною оболонкою Samsung Experience 10. Вона отримала абсолютно новий інтерфейс, а також темну тему оформлення. Остання не тільки знижує навантаження на очі, але ще й економить заряд батареї на мобільних пристроях з OLED-екраном, а такі зараз встановлені в усі сучасні телефони бренду.

За словами користувача, компанія Samsung вже випустила перші збірки Android Pie для своїх мобільних пристроїв, але їх тестування відбувається в закритому режимі. Як можна легко помітити на відео і зображеннях, графічна оболонка Samsung Experience 10 сильно змінила зовнішній вигляд всієї операційної системи. Тепер всі інтерфейси виглядають зовсім не так, як раніше. Користуватися смартфоном однією рукою стало зручніше, а практично всі елементи отримали закруглені краї.

Темна тема оформлення в новій операційній системі для смартфонів Samsung може включатися вручну користувачем, або ж автоматично при настанні певних умов, наприклад, за таймером або часу сходу / заходу сонця. Звичайно, разом з Android Pie оновилися і стандартні програми, дизайн деяких з яких до невпізнання змінився.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що фінальні стабільні прошивки на базі новітньої ОС від Google для телефонів південнокорейської корпорації почнуть випускатися в листопаді-грудні, однак переважна більшість моделей отримає їх лише на початку 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.