Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim та Galaxy Z Flip 6 Slim представлять на початку 2025 року

Час читання: < 1 хв.
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim та Galaxy Z Flip 6 Slim представлять на початку 2025 року

Отже, було безліч суперечливих повідомлень про лінійку телефонів Samsung на 2024 рік. Деякі наполягають на тому, що Galaxy Z Fold 6 та Galaxy Z Flip 6 будуть єдиними пропозиціями цього року, тоді як інші стверджують, що до них можуть приєднатися дешевші або преміальніші варіанти. Росс Янг з DSCC, інсайдер галузі, добре знайомий з технологіями, пов’язаними з дисплеями, каже, що Samsung може випустити Z Fold 6 Slim пізніше цього року.

Реклама

Galaxy Z Fold 6 Slim надійде у продаж приблизно у першому кварталі 2025 року, а його панель надійде у масове виробництво наприкінці 2024 року. Примітно, що він не оснащений дигітайзером, що фактично виключає сумісність із S Pen. Янг додає, що є шанс, що Samsung зможе продавати його як Galaxy Z Fold6 Ultra, про який раніше ходили чутки. Незабаром компанія розкриє додаткову інформацію про свою панель.

Тим часом Galaxyclub.nl (через Sammobile) дізнався про існування Z Flip6 Slim. Апарат не сильно відрізнятиметься від звичайного Z Flip6, принаймні, з точки зору камери та апаратного забезпечення. Він також навряд чи буде випущений цього року і може бути представлений на початку 2025 року, імовірно разом із серіями Galaxy Tab S10 та Galaxy S25.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.