Apple прибрала з iPhone для України і Європи найочікуванішу функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple випускає свої iPhone ось уже як більше 10 років, на протязі яких вони дуже сильно змінилися, проте одна річ в них залишилася незмінною. Йдеться про саму, мабуть, очікуваної і потрібної функції, про яку мріють майже всі власники телефонів від «яблучної» корпорації. Це, звичайно, другий слот для установки SIM-карт, щоб в одному мобільному пристрої можна було одночасно використовувати відразу два номери телефону.

Така функція дуже корисна, тому що вона дозволяє розділити роботу й особисте життя, а не пов’язувати їх воєдино. Компанія Apple завжди в першу чергу дивиться на ринок США, а в цій країні люди не відчувають гостру потребу в другому номері телефону, тоді як сотням мільйонів громадян України і Європи така можливість однозначно припала б до смаку. Як стало відомо сьогодні, «яблучна» корпорація нарешті вирішила піти на поступки.

Як стало відомо від видання FoneArena, компанія Apple має намір оснастити щонайменше один свій новий iPhone, який вийде у вересні цього року, слотом для установки двох SIM-карт. На жаль, але не все так добре. Справа в тому, що така особливості буде лише в моделі для ринку США, тоді як в США, Європі та Росії реалізувати будуть виключно модифікацію, яка оснащена одним слотом для сім-карт, і це звичайно ж дуже погано.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, модель Dual SIM нового iPhone виявиться призначена виключно для китайського ринку. Компанія Apple вперше за всю свою історію випустить сильно відрізняється технічно модель смартфона для будь-якого регіону. Раніше вона встановлювала деякі обмеження в версію телефону для Японії, проте вони здебільшого носили програмний характер в рамках операційної системи iOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.