Названо головний недолік прототипів складаних iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З’явилися нові відомості про те, що Apple все ще зазнає труднощів із розробкою та запуском свого складного iPhone. Існує безліч прототипів, які, мабуть, тестуються за зачиненими дверима, але в них є один недолік – помітні складки на дисплеї. Це перешкоджає компанії випустити продукт ринку найближчим часом. Samsung, творець першого доладного флагмана, досі не зміг усунути цю проблему, хоча видимість складок вже зменшилася. Низка інших виробників також стикаються з цією проблемою.

Реклама

Що відомо ще

Apple має дві основні труднощі, з якими вони не можуть впоратися. По-перше, це міцний шарнір, який має бути основою для складання пристрою. По-друге, необхідно знайти спосіб усунути складку на дисплеї у складеному положенні. Однак поки неясно, коли компанія зможе вирішити ці проблеми та уявити свій доладний iPhone на ринку.

У той час як доладний iPhone поки не готовий до випуску, чутки говорять, що Apple також працює над доладним MacBook з 18,8-дюймовим дисплеєм. Масове виробництво цього пристрою, за останніми даними, буде затримано до 2027-2028 років.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ