Окуляри Apple Vision Pro отримають потужний чип M5 і підтримку ШІ

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Окуляри Apple Vision Pro мають потужний чіп M5 і підтримку штучного інтелекту. Компанія Apple розпочала розробку гарнітури змішаної реальності, в якій буде реалізовано підтримку ШІ. Про свої наміри інсайдер Мін-Чі Ко поділився на своєму блозі Medium.

Реклама

За його інформацією, Apple серйозно зайнялася роботою над другим поколінням гарнітури. Планується, що окуляри доповненої реальності будуть оснащені потужним чіпом M5, що значно збільшить їх обчислювальні можливості.

Крім того, нова версія Vision Pro отримає підтримку нейромережі Apple Intelligence. Вважається, що чіп M5 дозволить швидше обробляти зображення та виконувати завдання зі штучного інтелекту паралельно. «Поєднання Apple Intelligence з Vision Pro принесе інноваційний досвід користувача», — зазначає фахівець.

Актуальні окуляри Vision Pro не мають підтримки ШІ — принаймні Apple офіційно не анонсували таку функціональність. За словами Мін-Чі Ко, можливість роботи з нейромережею стане фірмовою особливістю пристрою. Також він припускає, що вартість нової версії гарнітури залишиться незмінною – 3499 доларів або близько 324 тисяч рублів. На початку вересня джерела видання The Elec повідомили про працюючих над доступнішою версією Vision Pro з використанням бюджетних OLED-екранів на основі скла.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ