Нові покоління iPhone та iPad отримають дуже важливе оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей смартфону – один із найважливіших елементів пристрою, проте разом з тим і один із найуразливіших. Нерідко найменша недбалість може призвести до необхідності заміни екрану. На щастя власників iPhone, в Apple придумали, як вирішити цю проблему.

Про це повідомляє 9to5mac.

Згідно з новим звітом Patently Apple, компанія подала патентну заявку на скло з “посиленою міцністю” для майбутніх пристроїв iPhone та iPad. У заявці зазначено, що винахід являє собою особливий тип покриття, призначений для зміцнення дисплея і скляних поверхонь пристрою в якості додаткового захисту. Передбачається, що воно підвищить термін служби смартфона або планшета та вбереже від механічних впливів.

Нове скло зміцнять за рахунок вживлених ниток зі скловолокна, які, розташовуючись у вигляді решітки, грають роль своєрідного “каркаса”. Але найцікавіша особливість – сапфірове напилення, яке додає більше жорсткості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До слова, Apple вже давно використовує таке покриття в об’єктивах для iPhone і Apple Watch. Все це дозволяє зробити скло тонким, легким і дуже міцним. Звичайно, стовідсоткової гарантії ударостійкості технологія не обіцяє, але все ж це краще, ніж тріснутий від випадкового “чиха” екран новенького iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.