Для iPhone створили ліхтарик із MagSafe

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський стартап WUBEN представив новий аксесуар для iPhone – ліхтарик із підтримкою MagSafe. Він зроблений з титану та магнію, а також оснащений дуже яскравими світлодіодами.

Яскравість MagSafe-ліхтарика складає 300 люменів. Це в 5 разів більше, ніж вбудований ліхтарик айфону. Користувач може брати аксесуар у похід, на прогулянку з собакою у темну пору доби або на нічні фотосесії.

Новинка підтримує зміну температури. Усього три режими: тепле світло, біле та холодне. Регулювати яскравість і тон можна за допомогою безелю, що обертається, який знаходиться з правого боку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

via GIPHY

Ліхтарик може обертатися на 360 градусів та виконувати функцію підставки. Всередині встановлено акумулятор ємністю 320 мАг. автономність у режимі 2 люмена становить 50 годин, при максимальній яскравості аксесуар проживе не більше півгодини. Заряджається гаджет за допомогою кабелю USB-C.

via GIPHY

Пристрій може бути сумісним не лише з iPhone, а й іншими смартфонами. Також магніти дозволяють прикріпити ліхтарик до ноутбука, щоб створити найкраще освітлення під час відеодзвінків. Гаджет не займе багато місця – його товщина складає всього 6 мм.

Вартість MagSafe-ліхтарика від WUBEN складає 69 доларів в рамках попереднього замовлення на Kickstarter. Вихід на міжнародний ринок заплановано на липень 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.