Користувачам iPhone порадили тимчасово вимкнути iMessage, щоб уникнути злому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники криптовалютного гаманця Trust Wallet, що належить біржі Binance, попередили користувачів iOS про вразливість у системі безпеки iMessage, яку хакери можуть використати для злому iPhone.

Як повідомили розробники, у них є достовірна інформація про вразливість нульового дня, кіберзлочинці виявили та використовують неусунуту вразливість iMessage. Хакер продає експлойт у даркнеті за 2 мільйони доларів.

Зазначається, що хакери можуть отримати доступ до iPhone без будь-яких дій з боку користувачів (натискань на будь-яке посилання від жертви не потрібно).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Trust Wallet порадив користувачам відключити iMessage, поки Apple не випустить виправлення. Деякі експерти однак вважають, що панікувати і відмовлятися від iMessage немає необхідності, якщо тільки ви не вважаєте себе користувачем групи високого ризику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.