Головна Новини України та Світу У WhatsApp скопіювали ще одну популярну “фішку” Telegram

У WhatsApp скопіювали ще одну популярну “фішку” Telegram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на свою величезну популярність, у WhatsApp все ще немає деяких фішок, які в інших месенджерах уже давно стали нормою. Проте розробники знають про це, і недавнє оновлення вказує на близьку появу анімованих стікерів.

Нововведення помітив ресурс WABetaInfo в бета-версії WhatsApp для Android. Зазначається, що анімовані стікери можуть бути у форматі WebP або Lottie. Завдяки останньому, стікери можна збільшувати та зменшувати без втрати якості, що робить такі стікери універсальними для різних розмірів екрана.

На сьогодні у WhatsApp реалізовано лише підтримку статичних стікерів та емодзі, а також анімованих емодзі, що відтворюються лише в разі їхнього надсилання окремо від тексту. І враховуючи відсутність анімованих стікерів, багато користувачів замість них відправляють співрозмовникам GIF-анімації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці кажуть, що це може здатися незначною зміною порівняно з іншими, однак анімовані стікери та емодзі вже давно завоювали популярність серед користувачів Telegram. Багато хто воліє використовувати зображення замість простих фраз і описів, що робить цю функцію затребуваною.

Якщо тестування пройде вдало, то анімовані стікери з’являться вже в наступному оновленні WhatsApp для Android, iOS та інших платформ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: