В Android 15 з’являться два дуже приємні налаштування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google випустила першу бета-версію Android 15 для розробників. Про це пише 9to5Google.

Згідно з джерелом, перші охочі вже можуть встановити Android 15 Developer Preview 1 на свої смартфони – зараз очікувано підтримуються лише моделі Pixel, причому лише з шостого покоління і новіше. Деякі нововведення вже потрапили в мережу і вони непогані – у “конкуруючому таборі” iOS немає нічого подібного.

В Android 15 регулювання яскравості дисплея буде супроводжуватися вібровіддачею. Такою фічею обзаведеться повзунок яскравості, розташований у верхній “шторці”, тобто в швидких налаштуваннях. Вібровіддача під час переміщення регулятора нагадуватиме рух фізичного тумблера з фіксаторами положення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інше геніальне налаштування Android 15 – ступеневе зниження гучності пушів. У кожного є друг, який пише по одному слову в кожному повідомленні, і отримання по десятку повідомлень поспіль може дуже дратувати. Тепер цю проблему вирішено: з новою опцією кожне наступне сповіщення від одного й того ж додатка приходитиме тихіше за попереднє, тож звуки затихатимуть по низхідній.

Найімовірніше, найближчим часом в Android 15 знайдуться й інші корисні нововведення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.