iPhone 16 з новим блоком камер показали на інсайдерських зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися неофіційні креслення ще не представленого смартфона iPhone 16 і концепт-рендер, виконаний на їхній основі. Якщо вірити інсайдерам, компанія знову змінить розташування датчиків камер у базовій версії смартфона.

Судячи з опублікованих зображень, основною візуальною відмінністю базового iPhone 16 від попередника стане дизайн тильного блоку камер. Об’єктиви розмістять один над одним, як в iPhone 11, а межі самого модуля плавно переходитимуть у бічні рамки, а не знаходитимуться на відстані від них, як в iPhone 15 (на рендері, на відміну від ескізу, це не відображено).

Інша очікувана зміна – кнопка Capture Button. Судячи з креслень, її розмір буде порівнянний з кнопкою ввімкнення. Раніше інсайдери показали три можливі варіанти дизайну iPhone 16, і у всіх блок камер також був вертикальним. Інформації про нові розміри дисплея базової моделі немає, але, за чутками, модель 16 Pro повинна отримати 6,3-дюймовий дисплей, а 16 Pro Max – 6,9-дюймовий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.