Apple Vision Pro за $3500 отримала всього 16 ГБ ОЗП

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутня гарнітура Apple Vision Pro оснащена 16 ГБ уніфікованої пам’яті, згідно з файлами, пов’язаними з пристроєм, виявленими в Xcode 15.2.

Інформація Macrumors підтверджує повідомлення Марка Гурмана з Bloomberg, в якому йшлося про те, що Vision Pro буде оснащений 16 ГБ оперативної пам’яті. У Xcode 15.2 офіційно додано підтримку розробки застосунків VisionOS, і тепер Apple приймає ці застосунки через App Store Connect.

У прес-релізі цього тижня Apple підтвердила, що Vision Pro буде оснащений чипом Apple M2, що забезпечує “високу продуктивність”, а також абсолютно новим чипом R1, який “обробляє вхідні дані від 12 камер, п’яти датчиків і шести мікрофонів”. Apple також запевняє, що Vision Pro буде створювати ефект того, що контент з’являється прямо в повітрі перед користувачем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прес-реліз Apple також підтвердив, що Vision Pro коштуватиме від 3499 доларів у США з 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Macrumors підтверджує, що деякі комплекти розробника Vision Pro були оснащені флеш-пам’яттю ємністю 1 ТБ.

Apple ще не поділилася повними технічними характеристиками Vision Pro, яка стане доступна для попереднього замовлення в США, починаючи з п’ятниці, 19 січня. Продажі почнуться 2 лютого.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.