Топ-4 ознаки того, що ваш телефон скоро зламається

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Існують чинники, які допоможуть вгадати і запобігти майбутнім технічним проблемам з вашим пристроєм ще задовго до його остаточної поломки. Які саме? Сьогодні ми про це розповімо.

Смартфон перезавантажується

Те, що телефон сам перезавантажується, часто стає основною проблемою і свідчить про можливий конфлікт програмного забезпечення системи. Статися це може на будь-якій стадії використання гаджета, і якщо таке спостерігається, то варто забити на сполох. Можливе рішення – спробувати скинути систему до заводських налаштувань. Але в більшості випадків це не зможе повністю усунути неполадку.

А ось діагностика і професійний ремонт здатні в ряді випадків відновити працездатність смартфона. Тому, якщо скидання налаштувань не допомагає, рекомендуємо звернутися в сервісний центр Pedant, де наші фахівці безкоштовно продіагностують несправний пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Екран не реагує на дотики

Сенсорний екран будь-якого смартфона – це його ключовий елемент, і на жаль, але іноді він просто починає глючити. Проблеми з тачскріном можуть виникати через кілька років активної експлуатації і проявлятися різними способами. Наприклад, у багатьох користувачів виконання однієї команди призводить до активації іншої, або власники помічають випадкові натискання на екрані, а у третіх сенсор може перестати реагувати зовсім.

Усі ці випадки вказують на несправність у роботі тачскріна або дисплейного модуля загалом і їх зазвичай можна виправити тільки за допомогою повної заміни екрана. А в низці ситуацій простіше і дешевше придбати новий гаджет, який буде справно працювати, ніж ремонтувати старий.

Додатки на Андроїді постійно вилітають

Додатки, що злітають, можуть бути ознакою несправності в самому додатку або ж свідчити про неполадки операційної системи Android. Якщо пристрій видає постійні помилки і додатки закриваються без користувацької команди, це вже привід задуматися про видимі проблеми. Спроба скинути налаштування до заводських може допомогти виправити цю ситуацію.

Файли на девайсі не відкриваються

Накопичувач даних у системі смартфона піддається тисячам циклів запису і перезапису даних. Це може призвести до того, що файли на телефоні перестануть відкриватися. Симптоми можуть бути різні: брижі на фотографіях, неможливість переглянути завантажені відео та інші дані.

Якщо ви зіткнулися з цією несправністю, ми радимо вам створити резервну копію всієї важливої інформації на вашому гаджеті якнайшвидше і почати підшукувати новий смартфон для заміни. На жаль, зіпсовані файли в більшості випадків відновити неможливо, але у вас залишається шанс зберегти решту даних.

Крім цих ознак, варто звернути увагу на загальну роботу і не ігнорувати незрозумілі збої та помилки. Якщо виникають підозри в несправності телефону, не варто затягувати зі зверненням до сервісного центру або з вибором нового пристрою. Фахівці Педант.ру готові допомогти з діагностикою та ремонтом, а також дати поради щодо підбору нової моделі відповідно до індивідуальних потреб.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.