В Україну намагалися ввезти велику партію iPhone, захованих в автобусних туалетах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Митні органи викрили спробу контрабанди великої кількості смартфонів Apple. Пристрої були заховані в салонах автобусів і навіть у туалетах.

Зловмисники намагалися ввезти iPhone через кордон зі Словаччиною. Вони заховали техніку в порожнині автобуса, яку прикордонники виявили за допомогою скануючої системи.

Митникам довелося зняти частину декоративних панелей, оскільки інакше вони не змогли б дістатися до нелегального вантажу. В результаті перевірки було виявлено понад 400 пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед них 169 пристроїв Apple, в тому числі найновіший iPhone 15 Pro Max. За попередньою оцінкою митників, вартість ввезеного вантажу становить понад 10 мільйонів гривень.

Як повідомлялося раніше, українські митники виявили сигарети у бензовозі в Закарпатській області.

Крім того, мешканець Закарпатської області намагався незаконно вивезти гелікоптер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.