Інсайди: iPhone 16 Ultra отримає три додаткові камери та нову кнопку на корпусі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple щойно випустила серію iPhone 15, але в мережі вже активно з’являється інформація про наступне покоління флагманів.

Авторитетний інсайдер під ніком MajinBu поділився в X (раніше Twitter) інформацією про те, що наступний суперфлагман Apple отримає кілька масштабних змін.

Джерело називає модель iPhone 16 Ultra. За його відомостями, новинка 2024 року отримає 3 додаткові камери меншого розміру, які, ймовірно, будуть використовуватися у зв’язці з шоломом Apple Vision Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, у смартфонах для ринку США з’явиться кнопка перемикання режиму mmWave.

Також автор публікації вказав, що стандартні моделі iPhone 16 і iPhone 16 Plus нарешті отримають дисплеї з технологією ProMotion і частотою оновлення 120 Гц.

Поки що до цієї інформації варто ставитися з великою часткою скепсису, оскільки в Apple ще є цілий рік і розробка пристроїв наступного покоління ще не завершена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.