Найкращий комп’ютер для ігор: з’явилися свіжі дані щодо топових компонентів

16 December 2022, Lower Saxony, Hanover: A visitor of the "DreamHack" sits in front of a computer screen at a LAN party in the exhibition halls and plays the game "FIFA". DreamHack" is a gaming event with e-sports tournaments and takes place from December 15 to 18 in Hanover. Photo: Michael Matthey/dpa (Photo by Michael Matthey/picture alliance via Getty Images)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Valve продовжує публікувати свіжі звіти щодо комп’ютерних збірок користувачів Steam. За відеокартами пальму першості продовжує тримати Nvidia GeForce GTX 1650. У неї 4,96% установок. На другому місці розташувалася RTX 3060 з показником 4,73%, на третьому – GTX 1060 з 4,19%.

За іншими параметрами ігрових ПК світових геймерів:

  • Процесори: 6-ядерні моделі встановлені в 34,38% випадків. 4-ядерні – у 28%, 8-ядерні – у 19%.
  • Оперативна пам’ять – 16 Гб.
  • Відеопам’ять – 8 Гб.
  • Дисковий простір – 1 Тб і більше.
  • Монітор 1920×1080 пікселів використовується в 60% випадків. Наявністю 2К-екрану можуть похвалитися 14%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.