Microsoft випустила Xbox Series S з ємністю 1 ТБ у кольорі “Carbon Black”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якраз до офіційного запуску Starfield, який запланований на 6 вересня, Microsoft випустила нову версію Xbox Series S. Консоль тепер доступна в кольорі Carbon Black з 1 ТБ пам’яті.

Жодних інших відмінностей, крім чорного кольору і збільшеного диска, приставка не отримала. Її ігрова продуктивність аналогічна базовій моделі.

Фактично, це ще одна альтернативна пропозиція для тих, хто хоче увійти в екосистему Xbox. SSD ємністю 1 ТБ порівняно з 512 ГБ у білому “боксі” – це вагома перевага, оскільки ігри останнім часом сильно розбухли. Наприклад, Star Wars Jedi: Survivor займає в пам’яті понад 100 ГБ, Starfield – ще 120 ГБ. У результаті на базовій консолі одночасно вміщаються в кращому разі 5-6 “важких” проєктів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціна Xbox Series S Carbon Black на офіційному сайті Microsoft становить 350$, що на 50$ дорожче за стандартну версію. З огляду на те, що карти пам’яті на 512 ГБ від Seagate і Western Digital коштують щонайменше 80$, то терабайтний Series S для напевно стане хітом. У поєднанні з підпискою Xbox Game Pass це, як і раніше, один із найдешевших способів зануритися у світ ігор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.