Характеристики Samsung Galaxy S23 FE опубліковані інсайдерами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У базі даних китайського регулятора CQC (China quality certification) з’явилися відомості про сертифікацію смартфона Samsung SM-S7110. Саме цей артикул інсайдери приписують “фанатському” флагману Galaxy S23 FE: публікація розкрила приблизні характеристики новинки, що готується до релізу.

За наявними даними, смартфон буде побудований на базі процесора Snapdragon 8+ Gen1. Він отримає 6,4-дюймовий дисплей з підтримкою частоти оновлення 120 Гц і акумулятор ємністю 4500 мАг з функцією 25-ватної швидкої зарядки. До складу потрійної основної камери пристрою увійдуть головний 50-мегапіксельний сенсор, ультраширик на 12 Мп і датчик на 8 Мп із телеоб’єктивом.

Раніше інсайдер OnLeaks опублікував серію рендерів із можливим дизайном смартфона. З чуток, Samsung Galaxy S23 FE представлять у конфігурації пам’яті 8/256 ГБ, а розміри його корпусу становитимуть 158 x 76,3 x 8,2 мм. Сам виробник офіційних даних про пристрій поки не публікував. Дата анонса і ціна гаджета ще не оголошені.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.