Sony Xperia 1 VI отримає більший оптичний зум, ніж Samsung Galaxy S24 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Поточний флагманський смартфон Sony Xperia 1 V, має телефотокамеру з оптичним зумом від 3,5-кратного до 5,2-кратного, що трохи вище, ніж 5-кратний оптичний зум Galaxy S24 Ultra. Що ж, майбутній флагманський телефон компанії, Xperia 1 VI, який бренд збирається випустити 15 травня 2024 року, буде оснащений телефотокамерою з ще більшим оптичним зумом, що залишить Samsung далеко позаду в гонці оптичних зумів.

Реклама

У новому тизерному відео Sony показала, що Xperia 1 VI матиме телефотокамеру з фокусною відстанню від 85 мм до 138 мм. Якщо основна камера телефону має таку ж фокусну відстань, як і в Xperia 1 V, тобто 24 мм, то це означає, що його телефотокамера буде пропонувати оптичне збільшення від 3,5 до 5,75 разів порівняно з основною камерою. Це не є значним покращенням, але це, безумовно, буде довгоочікуваним оновленням.

Майбутній флагманський телефон Vivo, X100 Ultra, також матиме більший оптичний зум (7x), ніж у Galaxy S24 Ultra. Як бачите, смартфон від Samsung незабаром відстане від конкурентів. Ми сподіваємося, що південнокорейський технологічний гігант запропонує свій наступний флагманський телефон, Galaxy S25 Ultra, з більшим оптичним зумом (можливо, поверне 10-кратний оптичний зум Galaxy S23 Ultra) і поверне собі корону за пропозицію найбільшого оптичного зуму.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоsammobile.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ