Google значно покращила Chrome для iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google анонсувала кілька нових функцій браузера Chrome для iPhone і iPad, включно з глибшою інтеграцією з Google Картами, Календарем і сервісом Google Lens.

Оновлений Chrome для iOS тепер використовує штучний інтелект для виявлення адрес на веб-сторінках і відображення розташування в міні-версії програми Google Maps. Перемикатися між програмами, щоб переглянути інформацію про карту для пошукового запиту більше не доведеться.

Події Календаря Google також можна створювати прямо в браузері, не переходячи в інший застосунок. Досить натиснути й утримувати виявлену дату та вибрати варіант її додавання до Google Календаря. Далі Chrome автоматично створить і заповнить подію календаря часом, місцем і описом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Google розширила функціональність перекладу в мобільній версії Chrome. Тепер можна виділити конкретний уривок тексту на сторінці та довгим утриманням отримати його переклад.

Глибша інтеграція Google Lens дасть змогу Chrome використовувати камеру для пошуку нових зображень у мережі та в галереї смартфона, щоб ідентифікувати рослини, предмети та багато іншого. Значок об’єктива з’явиться в адресному рядку Chrome на iOS.

Оновлення буде розгортатися поетапно в найближчі кілька тижнів. Завантажити браузер Chrome для iPhone і iPad можна в App Store.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.