Huawei протестувала Wi-Fi 7 на реальних користувачах – швидкість передачі досягла 4,3 Гбіт/с

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилася інформація про свіжі випробування компанії Huawei. Вона протестувала Wi-Fi 7 AP.

Результати цього заходу показали, що швидкість передавання даних на одному пристрої все ж може перевищувати 4,3 Гбіт/с.

Тести проводилися на смартфоні Xiaomi 13 Pro з підтримкою стандарту Wi-Fi 7. У результаті з’ясувалося, що швидкість передачі даних на одному пристрої перевищує 4,3 Гбіт/с, що вдвічі вище, ніж на Xiaomi 13 Pro з Wi-Fi 6, і втричі вище, ніж на iPhone 13 Pro з Wi-Fi 6.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім збільшення швидкості, середній час затримки на трьох телефонах із Wi-Fi 7 AP становив менше ніж 4 мс, що значно швидше за середнє значення в 10 мс для Wi-Fi 6.

Зазначимо, що Wi-Fi 7 – це сьоме покоління стандарту Wi-Fi з максимальною швидкістю до 30 Гбіт/с. Крім традиційних частот 2,4 ГГц і 5 ГГц, Wi-Fi 7 також підтримує новий діапазон 6 ГГц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.