Фінська компанія HMD випустить смартфон у відомому дизайні лінійки Nokia Lumia

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Фінська компанія HMD відроджує легендарний дизайн Fabula, відомий за моделями Nokia N9 та ранніми смартфонами серії Lumia.

Реклама

За інформацією з облікового запису HMD MEMES, скоро вийдуть смартфони HMD Tomcat та HMD Arrow у цьому стилі.

HMD Tomcat буде оснащений AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю FullHD+ і частотою 120 Гц, чіпсетом Snapdragon 7s Gen 2, потрійною камерою (108-мегапіксельна основна з OIS, ширококутна та сенсор глибини), 32-мегапіксельною фронтальною камерою2, 8/ ГБ вбудованої пам’яті.

Також пристрій отримає стереодинаміки, роз’єм для навушників, захист від води та пилу за стандартом IP67, модуль NFC та сканер відбитків пальців на екрані. Смартфон буде доступний у рожевому, блакитному, зеленому та жовтому кольорах, а продажі розпочнуться у липні.

HMD Arrow зовні нагадуватиме HMD Tomcat, але з іншими технічними характеристиками. Замість жовтого кольору буде червоним. Це може бути локальна версія Tomcat для Індії чи США.

HMD також випустить кнопковий телефон HMD 110 у стилі Fabula Design та бюджетний смартфон HMD Rocky з 6.5-дюймовим IPS-екраном, подвійною камерою, чіпсетом UniSoC SC9863A, 4 ГБ оперативної пам’яті та батареєю на 5000 мАг.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ