Відомо, чому Telegram став таким популярним останнім часом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хто зараз на смартфоні не має месенджера? Напевно всі мають. Це дуже зручний спосіб безкоштовно спілкуватись із друзями та родичами з будь-якої точки світу. Раніше всі використовували різні програми для переписки. Останнім часом більшість користувачів перейшли на Телеграм. Цікаво, що це сталося різко. Цей додаток налічує більше як 700 000 000 користувачів. Це однозначний рекорд. В чому ж секрет такої популярності? Зараз дізнаємось.

Простота користування

Дуже важливо, щоб програма була в першу чергу зручна. Не дивлячись на різноманіття функцій, Телеграм дуже простий в користуванні і це помічають майже усі користувачі. Навіть літні люди, для яких технології це щось дуже складне, можуть користуватись Телеграмом.

Функції

Люди просто обожнюють Телеграм за його функції. Їх настільки багато, що жоден месенджер не зрівняється. Тут можна змінювати як завгодно дизайн, робити приховані чати, закріплювати повідомлення, створювати декілька акаунтів, відправляти повідомлення в певний час, а також можна купити підписку та збільшити можливості ще в декілька разів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Конфіденційність

Хороший захист особистих даних – це одна з найголовніших причин, чому Телеграм такий популярний. Уся інформація користувачів надійно зашифрована та зберігається на серверах. Для порівняння, WhatsApp не так давно заявив, що усі повинні погодитись із збором даних, а в іншому випадку аккаунт буде заблокований. Людей це дуже обурило, адже вже було багато випадків, коли інформація була вкрадена чи передана третім особам. Ніхто не хоче ризикувати.

Наявність каналів

Майже всі користувачі перейшли у телеграм через можливість переглядати та створювати канали. Багато хто тут читає новини, користується ботами та навіть монетизує діяльність. В інших програмах такі дії неможливі, а телеграм дозволяє навіть зароблять.

Регулярні оновлення

Телеграм випускає оновлення регулярно з 2013 року, чого не скажеш про інші месенджери. Великою перевагою є й те, що всі оновлення створені на основі побажань користувачів. Розробники дуже уважно вивчають можливості покращити всю систему і потім втілюють це у життя. Це одна з головних причин, чому в телеграм перейшла таке велика кількість людей. Навіть колись популярний WhatsApp вже не такий поширений, як декілька років тому.

Популярність месенджера дійсно виправдана. Люди його обирають не просто так. А розробники кожного дня тяжко працюють щоб забезпечити максимальний комфорт користувачам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.