Топ-2 помилки, які непомітно знищують батарею смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодня, використовуючи свої мобільні телефони для виконання різних завдань, здійснення дзвінків або просто читання новин, багато власників гаджетів не підозрюють, що деякі їхні дії призводять до “смерті” акумулятора.

На думку експертів, однією з найпоширеніших помилок користувачів смартфонів є розряджання акумулятора своїх гаджетів до нуля.

Експерти підкреслюють, що при кожній повній розрядці час роботи акумулятора скорочується на 1-5%. Після зарядки власники мобільних телефонів все ще бачать на екрані 100%, але з часом смартфон починає розряджатися набагато швидше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тому вони не можуть дочекатися, поки смартфон повністю розрядиться. Однак повністю розряджений смартфон не може бути нормальним.

Ще одна помилка, яка руйнує батарею – спроба увімкнути пристрій, коли він повністю розряджений.

Це тільки погіршує стан акумулятора смартфона.

Тому краще залишити мобільний телефон заряджатися і ввімкнути його через деякий час (не менше 10 хвилин). Пам’ятайте, що краще не торкатися мобільного телефону, поки він заряджається. Не грайте в ігри, не дивіться відео, не відкривайте багато вікон чи додатків.

До речі, найкраще ставити смартфон на зарядку, коли рівень заряду батареї становить від 15% до 20%. Також, на думку одного з експертів, найкраще заряджати смартфон на 80% або менше, а не на 100%.

Це продовжить термін служби акумулятора.

Пам’ятайте, що якщо ваш смартфон розряджається швидше, перегрівається або заряджається довше, це може бути ознакою того, що батарея наближається до кінця свого терміну служби.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.