Показано надшвидку зарядку для смартфонів. З 0 до 100% за 5 хвилин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Redmi анонсував появу зарядної технології для смартфонів, яка працює з рекордною на даний момент швидкістю. Потужність зарядного пристрою досягає 300 Вт, що дозволяє повністю зарядити смартфон за лічені хвилини.

Як показали випробування на модифікованій версії смартфона Redmi Note 12 Pro+, його акумулятор ємністю 4100 мАг заряджається з 0 до 10% лише за 43 секунди, до 50% за 2 хвилини, а повний заряд до 100% зайняв менше 5 хвилин.

Заряд в акумуляторі смартфона поповнюється прямо на очах, відсотки на індикаторі зарядки збільшуються дуже швидко, це чудове видовище:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як правило, смартфон не завжди заряджається із максимально можливою швидкістю. Потужність може знижуватися в залежності від температури, до якої нагрівся акумулятор, щоб уникнути пошкодження або пожежі.

Поки невідомо, в яких моделях Redmi буде використовуватися така потужна і швидка зарядка і взагалі. Багато смартфонів цього бренду підтримують швидку зарядку – аж до 67 Вт. Також у продаж випущена особлива модель Redmi Note 12 Explorer Edition із 210-ватним адаптером.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.