Названо усі мінуси смартфона Xiaomi Poco X5 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт перерахував основні недоліки Xiaomi Poco X5 Pro, які він помітив у процесі користування цим смартфоном.

Xiaomi Poco X5 Pro вийшов зовсім недавно, але вже набув популярності серед покупців. Чи варто його насправді купувати?

Перший мінус – це вартість Xiaomi Poco X5 Pro. Версія 6/128 ГБ на AliExpress коштуватує 10 тисяч гривень, а 8/256 ГБ – 27 тисяч рублів. Порівняно з X3 Pro та X4 Pro, які можна було взяти за 12 тисяч гривень, він коштує набагато дорожче.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Другий недолік X5 Pro – це лоток для SIM-карт. Розрахований він лише на дві SIM-картки, а ось розширити пам’ять за допомогою картки пам’яті ви не зможете.

Третій мінус – камери смартфона. Порівняно з X4 Pro вони майже не змінилися. Приклади знімків можна побачити нижче. Єдина відмінність камер Poco X5 Pro від камер X4 Pro це те, що новий смартфон може записувати відео в 4К.

Четвертий недолік – непрактичний чорний колір. На корпусі через це збирається багато пилу.

П’ятий мінус – це повільніша внутрішня пам’ять порівняно з X3 Pro. Крім того, скло коштує на X5 Pro дешевше (Gorilla Glass 5), ніж стояло на X3 Pro (Gorilla Glass 6).

Нарешті, Xiaomi Poco X5 Pro – це смартфон зовсім новий, тому можуть бути проблеми із покупкою аксесуарів для нього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.