У США чиновникам заборонили використовувати TikTok

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Все частіше в США чути побоювання щодо можливого стеження Китаєм за американськими держорганами. У зв’язку з цим вже принаймні у двох штатах держслужбовцям заборонено користуватись китайською соцмережею TikTok на службових пристроях.

Раніше таке розпорядження віддала губернатор штату Південна Дакота Крісті Ноем, а днями губернатор Техасу Грег Ебботт. Чиновники будь-якого рівня не можуть входити до TikTok на ноутбуках, комп’ютерах, смартфонах та планшетах, виданих організаціями, в яких вони працюють.

Як причину наводять можливе стеження за американськими держслужбовцями з боку Комуністичної партії КНР.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Губернатор Грег Ебботт наказав усім відомствам штату Техас заборонити використання TikTok на будь-яких пристроях, виданих урядом, оскільки загроза отримання доступу до критично важливої ​​інформації та інфраструктури США з боку Комуністичної партії Китаю продовжує зростати”, – йдеться у заяві на сайті офісу губернатора Ебботта.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.