Показаний перший у світі iPhone із вигнутим дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Ентузіаст під ніком lipilipsi модифікував свій новенький iPhone 14 Pro Max, зробивши його дисплей вигнутим по краях, як у девайсах Samsung Galaxy S та Huawei P. Результатом він поділився у Twitter.

Автор цього твору продемонстрував проект у кількох зображеннях та короткому ролику . Для такої незвичайної кастомізації йому потрібно було замінити раму з нержавіючої сталі і встановити новий дисплей. Всі інші компоненти пристрою залишилися незмінними.

Apple так не випустила жоден девайс з вигнутим екраном, хоча Samsung практикує подібне з моменту виходу Galaxy Note Edge в 2014 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це не перший експеримент lipilipsi – ентузіаст раніше вбудовував Apple Watch в задню панель iPhone, змінював порт Lightning на USB-C і переставляв всі компоненти смартфонів Apple в прозорі корпуси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.