Чому нові планшети Apple iPad 2022 погано купуватимуть незалежно від їх якості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти видання MacRumors оцінили ситуацію з широким вибором нових iPad та складними умовами сумісності аксесуарів із новинками.

Журналісти вважають, що якраз широкий вибір планшетів Apple разом із складнощами щодо сумісності і вводять покупців в оману, що вплине на продаж пристроїв.

Наприклад, новий iPad 10 зовні та функціонально схожий на iPad Air, але відрізняється від попереднього покоління у своїй лінійці. При цьому молодша модель iPad 10 підтримує лише перше покоління стілусів Apple Pencil. Відрізняються моделі та чіпами: в iPad 10 встановлений A14 Bionic – такий самий, як у iPhone 12, а в Air – М1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проблема полягає і в різних роз’ємах Apple Pencil 1 і iPad 10. Застаріла модель стілус оснащена роз’ємом Lightning, а новий планшет – USB-C. Тому користувачеві доведеться докуповувати перехідник з USB-С на Lightning, за який доведеться віддати $9.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.