Популярні смартфони, які краще не купувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Я вже написав кілька подібних статей у яких розповів вам про досить популярні моделі смартфонів, які користуються просто величезним попитом серед покупців, але при цьому мають досить посередні характеристики.

Ця стаття не буде винятком. У ній я теж розповім вам про девайси, які мабуть краще не купувати а оминути в покупці. До речі, хочу відзначити, що моє фінансове становище жодної ролі в написанні статті не грає. Я максимально від нього абстрагувався, приємного читання.

Xiaomi Redmi A1+

Цей смартфон ще зовсім новий, вийшов він буквально минулого місяця. Однак, це не скасовує факту, що собі я такий смартфон не взяв би з причини, що це свого роду ультрабюджетник. За 4000 гривень ви отримуєте, смартфон, який призначений тільки для виконання базових функцій тому що процесор тут не дотягує і до 95 000 балів в Antutu і це в сукупності з 2 гб оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тобто звичайний моніторинг сайтів, подивитися погоду зателефонувати, написати повідомлення в месенджері, ролик на ютубі подивитися і все це буде працювати жахливо повільно, в ігри ви ніякі не пограєте, хіба, що шашки і то не впевнений, камери там теж такі, що тільки впритул знімати.

realme C25S

Я дуже великий фанат смартфонів від компанії Realme, однак, саме цю модель я б купувати не став, оскільки вона зовсім не виправдовує витрачені кошти. Коштує 8 000 гривень, але при цьому має екран з роздільною здатністю HD+, відверто слабкий процесор Helio G85, що набирає в тесті потужності Antutu всього 200 000 балів і особисто мені зовсім не подобається дизайн, але це вже власне смаківщина.

Не будь у нього так багато конкурентів за аналогічну суму, що пропонують куди найкращі характеристики, я б напевно не став включати цей смартфон в дану добірку, але ці конкуренти є і причому значно кількість.

Huawei Nova Y70

Цей девайс багато в чому схожий на попередній тому що коштує приблизно стільки ж, має такий же дисплей з роздільною здатністю HD +, такий же акумулятор на 6000 mah, приблизно одного рівня камери, але процесори у них різні.

У Nova Y70 стоїть ще більш поганий і слабкий процесор Kirin 710, який був актуальний у бюджетниках ще три роки тому. Зараз в Antutu він набирає 130 000 балів, чого вистачить хіба що найлегші ігри запустити і він грітиметься, як сковорідка. Якщо попередні смартфони я ще припускаю, що хтось може придбати, то цей девайс відразу відправляється в урну. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.