Круті смартфони про які чомусь мало хто знає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім привіт, друзі. Нещодавно я вже писав статтю про класні смартфони, які з незрозумілих мені особисто причин відомі дуже вузькому колу людей. Якщо ви її не читали, можете почитати у мене на каналі.

Вона викликала чимало суперечностей з боку читачів, але загалом і загалом була дуже тепло прийнята, саме тому я вирішив написати ще одну подібну статтю. Як завжди всіх незгодних чекаю в коментарях, приємного читання 🙂

POCO X4 Pro

Цей девайс без питань найвідоміший у цій добірці і якщо так посудити не такий він і маловідомий. Однак, я вирішив порівняти його з іншими смартфонами Xiaomi, Huawei, Samsung і зрозумів, що додати його все-таки варто, бо у POCO у більшості магазинів відгуків починаючи від пари і закінчуючи парою десятків, а ось у перерахованих вище починаючи від кількох сотень і закінчуючи кількома тисяч.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

POCO X4 PRO має дуже значні характеристики і є міцним завершенням бюджетного сегменту. Коштує він близько 19 000 за версію 6/128 ГБ пам’яті і при цьому має: FullHD+ amoled дисплей діагоналлю 6,7 дюймів, процесор Snapdragon 695 набирає в антуту 400 000 балів, акумулятор ємністю 2+ фронталку на 16 Мпікс. Також є модуль NFC, роз’єм для навушників і швидка зарядка на 67W. Якщо підбивати короткий підсумок, це ідеально збалансований девайс без будь-яких недоліків, але водночас і без яскравих переваг

Infinix HOT 12 PLAY

А ось про Infinix hot 12 play я впевнений багато хто чує вперше. Впевнений, він викличе дуже подвійну думку більшість читачів. Але мені він припав до смаку.

Придбати його зараз можна приблизно за 6000 гривень і за ці гроші ви отримуєте FullHD+ IPS дисплей діагоналлю 6,8 дюймів, процесор Unisoc Tiger T610 непоганої потужності набирає близько 180 000 балів в antutu, акумулятор ємністю 8 основні 13+2+0,3 Мпікс та фронтальну на 8 Мпікс. І так само є модуль NFC, роз’єм 3,5 мм і зарядка на 10W. Що можу сказати? Якщо вам потрібен не дорогий смартфон, що довго живе, і при цьому ви не граєте у важкі ігри і не є великим фанатом фотозйомки, то цей варіант явно для вас. Якщо ж ви під мою аргументацію не підходите, то рекомендую все-таки трохи доплатити і підшукати інший варіант.

OnePlus Nord CE 2 Lite

У нашій країні його можна придбати далеко не у всіх магазинах, думаю, тому він залишається в тіні. За своєї вартості 10 000 гривень він має дуже значні характеристики.

Тут встановлений FullHD+ IPS дисплей діагоналлю 6,6 дюймів, процесор Snapdragon 695, який набирає в Antutu, 415 000 балів, що на 15 000 більше ніж Poco X4 Pro з таким же процесором. Крім цього тут є акумулятор ємністю 5000 mah, 8/128 ГБ пам’яті. Девайс оснащений основними камерами на 64+2 Мпікс та фронтальною на 16 Мпікс. І до того ж покладається модуль NFC, роз’єм 3,5мм і швидка зарядка на 33W. Знову ж таки ідеальна гармонія всіх характеристик без будь-яких недоліків смартфон підійде абсолютно кожному незалежно від потреб

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.