Як легко встановити сервіси Google та інші програми на пристрої Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони та планшети HUAWEI поставляються із встановленим магазином додатків AppGallery. Однак у ньому немає сервісів Google та деяких інших популярних програм, на зразок WhatsApp чи Instagram*. За допомогою спеціального інструменту Gspace ця проблема вирішується дуже просто. Розповідаємо, що для цього треба робити.

За допомогою Gspace можна не тільки запускати відсутні програми AppGallery, але й використовувати відразу кілька облікових записів одночасно, створювати акаунти в месенджерах, популярних соціальних мережах та інших програмах.

Для встановлення Gspace з AppGallery виконайте інструкції:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Спочатку потрібно відкрити AppGallery і в рядку пошуку ввести Gspace, а потім натиснути Встановити.
  • Після встановлення Gspace дайте застосунку всі необхідні дозволи.
  • Після запуску Gspace завантажиться свого роду «робочий стіл», де будуть доступні багато популярних програм. Запускати їх можна з меню Gspace або створити ярлики для швидкого доступу з основного робочого столу. Для цього необхідно затиснути іконку потрібної програми до появи контекстного меню.
  • Нарешті, необхідно авторизуватися в обліковому записі Google для доступу до особистих даних та повноцінного використання всіх функцій програм. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.