Складено рейтинг найпотужніших Android-смартфонів за березень 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий березневий рейтинг бенчмарку AnTuTu показав, що процесор Qualcomm знову домінує у найпотужніших смартфонах. Вісім з десяти пристроїв оснащені найновішим флагманом Snapdragon, але й чіпсет MediaTek досяг значних успіхів вперше зайнявши четверте місце.

Перше місце посів смартфон Nubia Red Magic 7 Pro, за ним слідує серія iQOO 9. Четвертим у списку став Redmi K50 Pro з процесором MediaTek Dimensity 9000. У рейтингу є ще один смартфон з таким же чіпсетом – OPPO Find X5 Pro.

Крім Dimensity 9000 та Snapdragon 8 Gen 1, жоден інший чіп не потрапив у топ-10. Galaxy S22 Ultra з Exynos 2200 ненадовго з’явився у лютневому списку, але не зміг перевершити нові смартфони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.