Новий 16-ядерний Intel Core i9 майже наздогнав за продуктивністю 32-ядерний AMD Ryzen

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже дуже скоро всі бажаючі зможуть придбати новий процесор Intel – 16-ядерний Intel Core i9-12900KS. Але наскільки продуктивною виявилася новинка?

Варто розуміти, що процесор працює за максимальної частоти 5,5 ГГц. І, зважаючи на все, рішення стане найпотужнішим у лінійці Alder Lake.

Незважаючи на те, що Intel лише планує поділитися всіма подробицями, пов’язаними з ним, у мережі вже з’явилася інформація, що Core i9-12900KS набрав у Geekbench R23 29519 балів. Для порівняння, 32-ядерний AMD Ryzen Threadripper 2950X піднявся в цьому тесті трохи вище – процесор набрав лише на 500 балів більше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазначимо, що на відміну від флагманського AMD Ryzen, новинка від Intel тестувалася у варіанті інженерного зразка. А це як мінімум означає, що процесор працював не на максимальній частоті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.