У мережу злили презентацію нових Samsung Galaxy Tab S8. Компанія активно видаляє зображення із соцмереж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже на початку лютого Samsung представить свій новий флагманський планшет – Galaxy Tab S8. Несподівано, слайди презентації втекли в мережу раніше самого заходу.

Витоком поділився мережевий інформатор Дохен Кім. Він опублікував зображення у своєму Twitter-акаунті. Але практично відразу Samsung звернулася до Twitter із проханням видалити знімки, що соцмережа без вагань і зробила.

Якщо вірити слайдам, лінійка Galaxy Tab S8 отримає підтримку зарядки потужністю 45 Вт, але сам блок буде продаватися окремо. Також Ultra-версія планшета отримає Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю WQXGA+ та частотою оновлення 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фронтальна камера девайсів зможе робити 12 Мп знімки, а основна камера отримає модулі на 13 та 6 Мп. При цьому будуть моделі як за допомогою 5G, так і без неї. Анонс лінійки Galaxy Tab S8 очікується вже 9 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.