Viber додав нову функцію в чатах, яка давно є у Telegram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Viber перед Новим роком додав функцію лайків у чатах. Тепер абоненти месенджера можуть реагувати на повідомлення один одного як у особистих, так і групових листуваннях.

У чатах Viber напроти кожного повідомлення з’явилися “сердечки”, натиснувши на які ви лайкаєте це повідомлення. У групових чатах ця функція була і раніше, а в особистих листуваннях з’явилася лише після останнього оновлення програми.

Нова опція в Viber дозволить зробити спілкування абонентів зручнішим та заощадить їхній час. Адже тепер не обов’язково шукати потрібний стікер, а можна просто швидко лайкнути повідомлення, якщо немає часу відписатися. Перед Новим роком на повідомлення стали доступні і користувачам Telegram.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також у Viber з’явилася можливість створити опитування. Ця функція вже давно є у Telegram. Щоб створити опитування, потрібно натиснути на знак із трьома точками поруч із вікном введення повідомлення та вибрати “Створити опитування”. У рядку, який з’явиться на екрані, потрібно ввести тему опитування. У наступних рядках треба розмістити варіанти відповідей. Додати ще один варіант можна, натиснувши клавішу “+”. Опитування в групових чатах допомагають дійти загального рішення з питання, або вивчити інтереси аудиторії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtehnofan.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.