Названо 5 крутих додатків, які можна встановити на Android-телефон

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Основною перевагою операційної системи Android ми вважаємо різноманітність. І вона проявляється не тільки в кастомізації системи, але й у величезній кількості додатків. У Google Play опубліковано приблизно 2 мільйони додатків, чого достатньо для всіх, хто шукає нові можливості для свого Android-смартфона.
Ми ж познайомимо Вас лише з 5 додатками, які на нашу думку, є крутими, але простими для розуміння та користування.

Реклама

Веб-сервіс IFTTT

Цей web-сервіс дозволяє автоматизувати багато дій в Інтернеті, пов’язуючи між собою різні програми. Працює він за алгоритмом – при умові виникнення ситуації А в одній програмі – виконується дія Б в іншій програмі. Наприклад, за допомогою додатку можна автоматично надіслати лист Gmail при пропущеному дзвінку, авторепост новини Twitter у Telegram, зниження гучності телефону при підключеному Wi-Fi, автоматичне вимкнення світла у «розумному будинку» зі сходом сонця та багато чого іншого. Варіанти обмежені лише фантазією користувача та кількістю сервісів, які підтримує IFTTT.

Цей сервіс може одночасно підтримувати як кілька додатків, так і кілька фізичних пристроїв. В ньому можна налаштувати велику кількість комбінацій дій.

Якщо Ви самі не хочете нічого створювати, то у IFTTT є бібліотека готових комбінацій, які можна використовувати відразу або змінювати їх під себе.

MacroDroid

MacroDroid-автоматизація – це потужний і надзвичайно зручний додаток, який візьме на себе автоматизацію потрібних Вам процесів та налаштувань, які будуть виконуватися за заданими сценаріями. Ця програма корисна будь-якому користувачу Android.

Програма використовує макроси для автоматизації процесів. Макрос – це заданий сценарій, який має виконати програма, якщо помітить якусь подію (тригер) і перевірить умову для її спрацьовування. Ось хороший приклад макросу, який демонструє можливості програми – коли рівень заряду батареї падає нижче 10 відсотків, активується тригер, що автоматично перемикає смартфон в режим польоту. Вам ніяких дій при цьому робити не треба.

У програмі вже реалізовано багато готових шаблонів, тригерів, дій та умов. Ви можете вибрати їх зі списку і вони тут же працюватимуть. Або створити власні сценарії – такі, які потрібні лише Вам, задавши потрібні параметри.

Tiles

Якщо Ви любите налаштовувати в смартфоні все під себе – тоді ця програма однозначно Вам в цьому допоможе. З допомогою додатку Ви можете додати всі необхідні документи в шторку – наприклад, камеру. Інтерфейс програми зроблений просто, тому будь-хто зможе в ньому розібратися. Всі функції зібрані в одному місці і Ви можете отримати доступ до них у будь-який час.

Віддалений робочий стіл Chrome

Це простий спосіб віддалено отримувати доступ до особистого або робочого комп’ютера. Іншими словами, додаток являється аналогом програми TeamViewer, тільки в простішому варіанті, бо не вимагає постійного вводу ключа захисту.
Програма дає можливість підключатися та керувати Вашим комп’ютером в дорозі, або в будь-якому місці при умові, що і телефон, і комп’ютер підключені до Інтернету. Для того, щоб користуватися додатком, необхідно завантажити його на Ваш Android-смартфон та встановити відповідне розширення на браузер у комп’ютері.

Airdroid

Цей додаток дає можливість віддалено керувати та здійснювати контроль за файлами, SMS-повідомленнями та іншими даними Вашого Android-смартфона за допомогою комп’ютера. Програма легка у використанні.

Функції додатку дуже різноманітні. Ось до чого він має доступ:

  • До програм на Вашому телефоні. Може видаляти, встановлювати, робити резервне копіювання програм та інші дії.
  • Доступ до фото. Усі дії, що Ви робите з фото на смартфоні – те ж саме можете робити і на ПК за допомогою додатку.
  • Доступ до контактів. Можна здійснювати пошук контактів, створювати нові, переглядати історію дзвінків, видаляти її та інше.
  • Здійснювати управління файлами. Ви можете робити усі можливі дії з файлами телефону на комп’ютері та керувати SD-картою, також переміщати файли з мобільного пристрою на ПК і назад.
  • Управління SMS. Як Ви вже розумієте – і тут немає обмежень в діях.
  • Доступ до мелодій та музики на смартфоні – імпорт, експорт, прослуховування, встановлення рингтону та інші всілякі дії.

Крім вищеперерахованого, AirDroid може переглядати стан телефону в реальному часі – дані про оперативну пам’ять, очищення її, залишок батареї, об’єм використаної SD тощо. Він може переглядати та контролювати дані як системних програм, так і встановлених сторонніх ресурсів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ