Xiaomi представила бюджетний смарт-годинник Redmi Watch 5 Lite

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Xiaomi представила новий доступний смарт-годинник Redmi Watch 5 Lite, який відзначається стильним дизайном, схожим на Apple Watch, та привабливою ціною. Пристрій належить до початкового сегмента, але має хороші технічні характеристики.

Реклама

Redmi Watch 5 Lite оснащений 1,96-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 410×502 пікселів і максимальною яскравістю до 600 ніт. Годинник підтримує функцію Always on Display та пропонує більше 200 варіантів циферблатів на вибір.

Гаджет має датчики для моніторингу ключових показників здоров’я, таких як частота серцевих скорочень, рівень кисню в крові, стрес і якість сну. Крім того, він оснащений акселерометром і гіроскопом для точного вимірювання в понад 160 спортивних режимах, включаючи плавання. Пристрій має рейтинг водонепроникності 5ATM, що дозволяє занурювати його на глибину до 50 метрів.

Redmi Watch 5 Lite працює на базі HyperOS, що забезпечує плавну інтеграцію з іншими пристроями екосистеми Xiaomi. Годинник також підтримує голосовий помічник Amazon Alexa AI, має Bluetooth 5.3 LE та вбудований GPS. Серед додаткових функцій – понад 50 налаштовуваних віджетів, режими театру, видалення води з динаміків, пошук телефону, а також можливість керувати камерою смартфона. Також присутні стандартні функції, як секундомір, будильник і таймер.

Годинник оснащений акумулятором на 470 мАг, що забезпечує до 18 днів автономної роботи при звичайному використанні або 12 днів при інтенсивному.

Ціна і доступність

Redmi Watch 5 Lite доступний у чорному та світло-золотому кольорах. В Індії його ціна становить 3999 індійських рупій, що приблизно дорівнює 2200 гривням за поточним курсом.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ