Аналітики розповіли, які соцмережі стануть лідерами у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітична компанія Insider Intelligence опублікувала незвичайний рейтинг популярності соціальних мереж. Замість традиційного підбиття підсумків року вони склали прогноз на 2022-й, проаналізувавши динаміку відвідуваності різних майданчиків.

Світове лідерство наступного року експерти пророкують Facebook – послугами соціальної мережі, за попередніми підрахунками, користуватимуться хоча б раз на місяць понад 2,91 мільярда людей. Друге місце приписують Instagram із показником 1,28 мільярда. Замикає топ-3 сервіс коротких відео TikTok — у нього, на думку аналітиків, буде щонайменше 755 мільйонів активних користувачів на місяць.

Згідно зі статистикою, дітище ByteDance зуміло наростити активну аудиторію на 59,8% у минулому, і ще на 40,8% цього року. Очікується, що 2022-го TikTok має всі шанси зайняти третій рядок у світовому рейтингу соціальних мереж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше популярність майданчика підтвердила і компанія Sensor Tower, прозвітуючи про 3 мільярди завантажень TikTok з AppStore і Google Play спільно з дочірнім додатком Douyin, який розповсюджується на території Китаю. При цьому витрати користувачів у соціальній мережі перевищили позначку в 2,5 мільярда доларів, що виводить TikTok на один рівень з Tinder, Netflix, YouTube та Tencent Video.

У звіті Insider Intelligence також вказується, що вже наступного року соціальними мережами регулярно користуватимуться не менше 3,57 мільярда людей щомісяця, а частка TikTok на глобальному ринку соцмереж до 2024 може зрости до 25%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.