Смартфон iPhone SE 2020 впав в ціні до рекдно низького рівня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, бюджетний iPhone SE 2020 рекордно впав у ціні на українській території за останні місяці, у зв’язку з чим тепер його можна купити на цілий порядок дешевше, ніж раніше.

Цей мобільний пристрій є модифікованим iPhone 8, а отримав він свого часу 4,7-дюймовий IPS-екран, кнопку Home з вбудованим у неї сканером відбитків пальців Touch ID, процесор Apple A13 Bionic, а також, крім цього, 12 Мп основну камеру з одним об’єктивом та чіп NFC, що дозволяє використовувати мобільний пристрій для оплати будь-яких покупок у магазинах та закладах, використовуючи платіжну систему Apple Pay. Корпус телефону, виконаний з металу та скла, має водозахист за стандартом IP67.

З моменту виходу на ринок цей телефон впав у ціні на території України більш ніж в два раза. Різного роду магазини в країні вже пропонують здійснити покупку даного телефону всім і кожному за 9475 гривень. Подібний цінник під силу осилити кожній людині, ставши володарем цілком собі сучасного мобільного пристрою з широкими функціональними можливостями. Цінник на старті пробаж був 19 999 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОТехнофан

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.